4/28/2011

Pavasariui prasidėjus...

... tiek blog'e tiek puslapyje mirtina tyla. Tik facebook'e namučiuose judesys šioks toks. Aišku, ne toks koks buvo praėjusią savaitę, bet vistiek smagu.

Noriu padėkoti visoms kurios apsilankė, kurios bendravo ir kurios išsirinko. Tikiuosi buvo smagu ir likote patenkintos.

Greitu metu, jau manau, po mamos dienos, skelbsiu konkursėlį komplektukui laimėti.

O kol kas dešinėje pusėje yra apklausėlė, kurioje kviečiu sudalyvauti :) 

4/16/2011

Išpradavimas prasidėjo

Pats darbymėtis. Darom 2011 kiekvienam savaip - kas miestą, kas savo butą, kas savo kiemą, kas kapines švarina. Kiti retina spintų turinį. O aš retinu savo darbų pintinėlę. Kviečiu užsukti ir išsirinkti ką nors sau, ar dovanų... juk artėja ir vėlykos, ir mamos diena... o gal ir draugės gimtadienis? 

4/04/2011

Diena po savaitgalio

Savaitgalį su šeima žiūrėjome animacinį filmą Despero nuotykiai / The Tale of Despereaux. Atvirai tai labai gražūs piešinėliai, labai malonūs personažai ir įgarsinimas. Idėja nėra tokia stebuklinga, kokia galėtų būti, bet juk nė vienas filmas nėra tobulas.
Jei jums bus įdomu apie ką jis, tai pasižiūrėsit. Labai geras Lietuviškas įgarsinimas yra. 
 Norėjau pasakyti, kad ten buvo tokie žodžiai: 
"Pagalvokite, kas nutiktų, jei paskelbtumėte neteisėtu tai, kas yra gyvojo pasaulio dalis. kas bus jeigu uždrausite muses arba prakaitą, arba pirmadienio rytą?" 
Viena vertus be musių, prakaito ir pirmadienio ryto būtų visai neblogai, tiesa?

Trumpai tariant, pirmadienio rytui nieko ypatingo neturiu... tik štai šį video. 

Man labai patiko šis įrankis, trumpiems filmukams kurti. kadangi čia buvo bandymas, manau jų bus ir daugiau.

4/01/2011

Po truputi

Po ilgų kančių ir paieškų, pagaliau sulaukiau paštininko. Spėjau pasiilgti  - vakar neapsilankė. Cha - cha... čia buvo pokštas mano vyrui. Kažin ar nesulauksiu jo skambučio skubiai :D
Jei nejuokaujant tai tikrai labai laukiau šito paketėlio: atvažiavo karoliukai karoliams, iki kurių įgyvendinimo gimė dar dveji. 

Žali 


Ir žydri... 
Kadangi ir vieni ir kiti yra laisvi, tai nuolankiai kabo ant stendo ir jei niekas jų nepamils tai jie keliaus į bagažinių turgų. 

Štai kokie žavūs violetiniai "kamuoliukai". Nuotrauka ne kokia, nes labai jau apsiniaukę, o priedo turiu dvi ilgapirštes, kurios ridinėja karoliukus po visus namus. Šie per daug laukti buvo :) 



Na ir galiausiai... karoliukai, kurie gulėjo pas mane nuo Kalėdų, buvo pamesti, paskui vėl atrasti... paskui kone išmesti, atsirado. Ir pavirto dviem komplektukais mažom pamaivom. jei bus norinčių - ieškosiu daugiau tokių karoliukų, kad pradžiuginčiau mažas mergytes. 

Šiandienai tiek. O gal ir visam savaitgaliui tik tiek - bala žino. Smagių pokštų ir nepiktų melų.