1/16/2013

Susipažinkime: Ieva

15 dienų iki gimtadienio :) kaip smagu jo laukti. 
Šįvakar kviečiame trumpai susipažinti su Smulkmenėlių "veidu" Klaipėdoje- Ieva. 


Ji Klaipėdos "Aukuro" gimnazijos abiturientė. Nuoširdi, kupina siekių ir ambicijų. Jokios paslapties ir jokio stebuklo kaip ši mergina tapo Smulkmenėlių dalimi. 

"Smulkmenėlės mano gyvenime atsirado tada, kai norėjosi gražaus rankų darbo papuošaliuko. Tada ieškojau puslapio, kur galėčiau atrasti tai, ko aš noriu. Gavusi savo pirmas prekes, labai apsidžiaugiau. Ruošiantis užsisakinėti kitą kartą, pasiūliau ir draugėms. Po šio karto sulaukiau pasiūlymo sulaukti daugiau papuošaliukų Klaipėdoje, kad visos norinčios galėtų juos apžiūrėti."

Ieva jau ne tik darbuojasi su mumis. Ji mūsų šeimos draugė. praėjusiais metais teko ir man pasisvečiuoti pas ją ir jai pas mane. Tikiuosi, kad jai tapus studente ji dar turės laiko šiam užsiėmimui. Yra manančių, kad pakeičiamų nėra, tačiau tai, kokį indėlį atneša šis žmogus, niekas nemato. o tai yra sunkiausia. Buvo ne viena mergaitė, kuri taip pat norėjo platinti Smulkmenėles, bet greitai nuleido rankas. Ieva su mumis jau 1,5 metų. 

"Nors ir kyla sunkumų, kai reikia susitikti su klientėmis, suderinti susitikimo laiką ir vietą,visada malonu susitikti, pabendrauti, atiduoti jų užsisakytas prekes, matyti kaip jos džiaugiasi, dar kartą peržiūrėt naujienas. "

Būtent dėl to ir yra Smulkmenėlės.

Gero vakaro. Iki rytdienos susitikimo.




0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą